23 August 2013

Drilling rigs

Drilling rig 4LD - 150A .
 Drilling rig F1002DH.
The deepest gas well drilled in Transilvania - 6042 Deleni has reached 5062 meters depth ( 1995 ).

1 comment:

 1. Buna ziua, domnule Marius Furcuta. Ma numesc Marius Lefter, sunt senior editor al platformei www.energynomics.ro, platforma care intentioneaza sa aduca in acelasi loc companii din sistemul energetic, profesionistii domeniului, cele mai noi stiri, analize proprii si opinii din piata. Daca veti rasfoi pe indelete aceasta sursa media veti observa ca pana in acest moment nu exista in Romania o abordare precum incercam sa construim noi in jurul energynomics (website, revista ce va fi lansata in cadrul unui eveniment de gala ce va avea loc in luna noiembrie, in Bucuresti, intr-o sala extraordinara a Cercului Militar, eveniment de premiere si care va reuni cei mai importanti jucatori din piata de energie romaneasca).

  In timpul unei documentari pe care o faceam pentru un material pentru revista am dat de blogul http://furcuta.blogspot.ro/, si m-am regasit stand extrem de multe minute si frunzarind istoria in imagini a petrolului romanesc. Mi s-a parut o initiativa absolut laudabila, emotionanta. Chiar am descoperit un caz de utilizator de Internet care a dat peste blogul dumneavoastra si a identificat acolo o poza in care se afla si bunicul sau. Inainte de acest lucru,avea doar trei poze cu dansul, apoi a avut patru :D, datorita blogului pe care il detineti. Daca nu cunoasteti cazul, aveti linkul aici: http://www.victorkapra.ro/2012/03/cum-mi-am-gasit-bunicul-cu-ajutorul-unui-blog-de-nisa/ Asa ca am decis sa va scriu pentru o colaborare.

  In primul rand, dupa cum veti observa, pe www.energynomics.ro avem o sectiune de profiluri pentru oameni, pentru cei care lucreaza in sau au de-a face cu energia romaneasca. Am dori sa va includem acolo, si pentru asta am avea nevoie de cateva date biografice despre dumneavoastra. Ne-ar da astfel posibilitatea sa includ blogul dumneavoastra in descrierea de acolo, si ar deveni mai cunoscut, in cadrul agentiei noastre ne-a placut tare mult de el.

  In al doilea rand, as dori sa va propun si o propunere de colaborare editoriala.Va rog mult sa-mi scrieti la marius@wing-media.com. Avem de discutat lucruri frumoase pentru ambele parti.

  Cu stima.

  ReplyDelete